Op deze pagina vindt u de algemene voorwaarden die gelden voor alle producten van Little Kate Fashion Kids. Wanneer u een bestelling plaatst , geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

Bestellingen
Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling, krijgt u hiervan een orderbevestiging per mail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen, de verzendkosten en de gegevens om de betaling over te maken, mocht u dit niet via Ideal gedaan hebben. De orderbevestiging is tevens uw factuur. Krijgt u geen orderbevestiging, dan kan het zijn dat er iets mis is gegaan, neem dan contact op via info@littlekatefashion.nl

2.1 Prijzen
Alle prijzen op deze site zijn in euro's vermeld, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. 

3.1 Verzendkosten  
Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De artikelen worden verzonden via PostNL.  
Voordat de bestelling wordt verstuurd, wordt het stevig en zorgvulding ingepakt. Voor beschadiging of verlies tijdens het verzenden door PostNL is Little Kate Fashion Kids niet aansprakelijk te stellen. 

4.1 Betaling
De betaling van de producten dient vooraf plaats te vinden door middel van een van de betalingsmogelijkheden op deze site. 

 5.1 Verzenden
Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt de bestelling zo spoedig mogelijk verwerkt (Verzenddatum 14 dagen na betaling van bestelling). Indien artikelen om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit ten alle tijden herkenbaar worden gemaakt via de mail. Dit geldt ook voor artikelen die niet meer leverbaar zijn. 

 6.1 Annulering 
Als u een bestelling wilt annuleren dient u dit binnen 24 uur door te geven via info@littlekatefashion.nl Wij zullen uw bestelling dan annuleren. Bent u later dan deze 24 uur en zijn wij al met de bestelling begonnen, dan is het niet meer mogelijk om uw bestelling te annuleren.

7.1 Retourneren/ruilen
Mocht uw bestelling toch niet naar wens zijn, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling laten weten via de mail. Dit kan alleen voor producten die niet gepersonaliseerd zijn of op maat voor u gemaakt. 

Deze retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het artikel in originele staat , ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is. De kosten voor de retourzending komen voor uw eigen rekening. Het aankoopbedrag zal binnen 10 werkdagen nadat de retourzending bij ons binnen is worden terug gestort op het door u opgegeven bankrekeningnummer. 

8.1 Afwijking in maat en kleur
Houdt u rekening met klein kleurverschil van de afgebeelde producten. Deze afwijking geeft niet het recht de ontvangst, of de betaling van de geleverde producten te weigeren. 

 

 

 

Heeft u vragen neem dan contact op via de mail : info@littlekatefashion.nl

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 Little Kate Fashion Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel