-50%

BIBS Fopspeen - Natuurrubber - Maat 1 - Duo Roze,Paars

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 11,98 € 6,00 (inclusief 21% btw)
Voorraad 1 stuk

BIBS heeft prachtige hippe fopspenen! De Supreme fopspeen is hier een voorbeeld van! Verkrijgbaar in vele perfect matchende kleuren met de kleding van je kleintje. De Supreme is verkrijgbaar in 2 maten. 0-6 maanden maat 1 en 6-18 maanden maat 2. Het schildje én de speen zijn bij maat 2 groter.
De Supreme fopspeen is een symmetrische speen. Het is de klassieke vorm voor een fopspeen en wordt al jaren gebruikt. Het zuiggedeelte is druppelvormig en symmetrisch. Dat wil zeggen dat het speengedeelte van de Supreme speen smaller in de hoogte is dan in de breedte. Dit minimaliseert de druk op de tanden, het gehemelte en de kaak van het kindje.
Het schildje is makkelijk buigzaam. Zo volgt het het gezichtje van het kindje om de druk van de speen zoveel mogelijk te verdelen. De Supreme speen bevat luchtgaten die ervoor zorgen dat de huid rondom de mond minder vochtig wordt. Zo wordt het risico op huidirritatie verminderd.
100% natuurrubber

De speen is gemaakt van natuurrubber, dit betekend dat je het niet kan uitkoken om de kwaliteit van het rubber zo lang mogelijk goed te houden. Enkel de speen max. 5 minuten in een kommetje met gekookt water leggen.
LEES ALTIJD VOOR GEBRUIK DE GEHELE GEBRUIKSAANWIJZING DOOR!

 

 

© 2020 - 2021 Little Kate Fashion Kids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel